Dita Botërore e Mjekëve Familjarë – Si u kalua ky vit nga ta?


[ad_1] 19 maji në mbarë botën njihet si Dita Botërore e Mjekëve Familjarë, mantëlbardhëve të cilët janë adresa e parë për cdo shqetësim shëndetësor. Buqetat me falënderime janë një motivim shtesë për ta, pasi ky element konsiderohet një tregues i suksesit të tyre. Në këtë 19 maj, janë pikërisht fjalët e falënderuese ndaj tyre ato […]

Gjykata në Gjilan pakëson stafin, trajton vetëm raste urgjente


[ad_1] Gjykata Themelore në Gjilan, pas situatës së fundit me pandeminë Covid – 19 dhe pas rritjes së numrit të të infektuarve, ka marr vendim që të reduktohet numri i gjyqtarëve dhe stafit administrativ. “Duke iu përmbajtur rekomandimeve të Institutit të Kombëtar të Shëndetit Publik (IKSHP) dhe Planit Emergjent për Menaxhim Krizash të miratuar nga […]

error: Content is protected !!