Tag: rrahje

Si të ushtroni kur keni ankth?

[ad_1] Kur simptomat e ankthit bëhen pjesë e juaja, ideja për të bërë ushtrime fizike duket e paimagjinueshme. Pse duhet ta vendosnit veten në një situatë ku të djersitni me…

Aritmitë, shkaqet dhe tretmani

[ad_1] Aritmi kardiake është kur rrahjet e zemrës suaj janë shumë të shpejta (takikardi), shumë të ngadalta (bradikardi), ose rrahin në një ritëm të parregullt për shkak të një prishje…

Puthja e jetës

[ad_1] Kjo foto e bërë nga Rocco Morabito më 1967  që u quajt “Puthja e jetës”, tregon dy elektriçistët Champion Randall dhe JD Thompson në majë të një shtylle elektrike.…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.