Tag: Sëmundja

10 thënie të bukura për Sëmundjen

“Sëmundja nuk është një kundërshtar për t’a luftuar, por një sfidë për t’a shfrytëzuar.” “Sëmundja nuk është një pengesë në jetë, por një shans për të ndryshuar rrugën e jetës.”…

Çka është sëmundja ?

Çka është Sëmundja ? Sëmundja është çrregullim i funksioneve trupore, kongenitive, sociale ose shpirtërore, i cili e pengon subjektiv kondicionin dhe mirëqenien dhe ndikon negativ në qenie të gjallë. Sëmundja…

Vlerat e çajit me rozmarinë

[ad_1] Historia e çajit të rozmarinës është po aq e lashtë sa vetë bima. Kjo barishte është përdorur që në lashtësi për t’i dhënë njeriut një kujtesë shembullore. Rozmarina konsiderohej…

Tuberkulozi, simptomat dhe tretmani

[ad_1] Tuberkulozi është një sëmundje infektive që zakonisht ndikon në mushkëri. Krahasuar me sëmundje të tjera të shkaktuara nga një agjent i vetëm infektiv, tuberkulozi është vrasësi i dytë më…

Oksigjeni, po aq i rëndësishëm sa menaxhimi i stresit

[ad_1] Covid -19, i kthyer në një pandemi globale, po shkakton dëme të mëdha jetësh njerëzore dhe recesion të thelluar ekonomik. <a href=”https://ads.digitalbee.al/www/delivery/ck.php?n=ab8ebf44&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE” target=”_blank” rel=”noopener”><img src=”https://ads.digitalbee.al/www/delivery/avw.php?zoneid=122&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=ab8ebf44″ border=”0″ alt=””></a> Por, gradualisht…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.