Si funksionon sistemi i kujdesit shëndetësor në Gjermani ?


Shërbimi shëndetësor në Gjermani është mjaft i decentralizuar. Secili prej 16 shteteve e ndan përgjegjësinë me qeverinë qendrore për ndërtimin dhe funksionimin e spitaleve, ndërkohë që ofruesit e sigurimeve shëndetësore, të rregulluar nga shteti, ushtrojnë një lloj kontrolli mbi kostot e funksionimit. Nga 2 030 spitalet e Gjermanisë, 790 janë me pronësi publike, 820 me […]

Maskne janë aknet e reja: Si t’i parandaloni ato?


[ad_1] Maskne, është një term i krijuar së fundmi nga mjekët dermatologë dhe siç kuptohet nga emri, ka të bëjë me aknet që krijohen nga mbajtja e një maske. Markat koreane të kujdesit për lëkurën kanë sjellë koleksione me “produkte thelbësore për maskne”. Shëndetësia dhe punëtorët e tjerë të vijës së parë janë më të […]

error: Content is protected !!