Trump është “jashtëzakonisht mirë” dhe s’ ka simptoma të COVID-19, thotë mjeku i Shtëpisë së Bardhë


[ad_1]   Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është “jashtëzakonisht mirë” dhe s’ ka asnjë simptomë të COVID-19, në të ardhmen pasi u kthye në Shtëpinë e Bardhë, tha mjeku i tij në një deklaratë të martën. Mjeku Sean Conley, një komandant i Marinës, tha se një ekip mjekësh u takuan me presidentin të […]

10 profesionet më të paguara në botë


1.Mjekët, kirurgët, Dentistët Mjekët janë më të paguarit në këtë listë. Mjekët anestezist kanë një pagë mesatare vjetore prej 235,070 dollaësh, të ndjekur nga kirurgët, të cilët fitojnë 233.150 dollarë. Obstetërit dhe gjinekologët janë mjekët e tretë me pagat më të lartë me një mesatare vjetore rreth 212,570 dollarë dhe ortodontët fitojnë 196,270 dollarë viti. […]

error: Content is protected !!