Ja kur sistemi shëndetësor në Kosovë do të jetë mirë


Shkruan: Dr.Florim Cuculi Sistemi shendetesore në Kosovë (publik dhe privat) do jete mire kur ne Sistina dhe Filipi 2 ne Shkup do shohish shume rralle paciente nga Kosova. Deri kur te ndodhi kjo, as 1 sekonde mos zhytemi ne vetekenaqesi dhe lavdata. Kemi shume, shume pune per te bere. #tepunojme #nemundemi

Arsim Morina – Biografia


Dr. Arsim Morina (Akademik, Neurokirurg, Profesor i Kirurgjisë) lindi me 1956 në Pejë, ku kreu shkollën fillore dhe gjimnazin. Në Fakultetin e Mjekësisë në Prish­tinë u diplomua në vitin 1980. Pas mbarimit të studimeve praktikën e përgjithshme mjekësore e kreu në Qendrën Mjekësore në Pejë. Nga viti 1981 filloi punën dhe speciali­zimin nga neurokirurgjia në […]

error: Content is protected !!