Vdes mjeku Zenel Kabashi


[ad_1] ShSKUK ka njoftuar se ka ndërruar jetë mjeku dhe profesori, Zenel Kabashi. Kabashi për shumë vite punoi në Kliniken e Mjekësisë Interne, duke i dhënë shumë kësaj pjesë të mjekësisë dhe duke bërë shumë për pacientët. me anë të këtij postimi, ShSKUK i shpreh ngushëllime familjes dhe rrethit të afërm të të ndjerit. /familjajone […]

Basri Sejdiu – Biografia


Basri Sejdiu është lindur me 20.07.1962 në Mitrovicë. Pas përfundimit të shkollimit fillor dhe të mesëm, në vitin 1982 regjistron studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës. Studimet i përfundon më 1988 ndërsa në vitin 2001 merr titullin specialist i mjekësisë interne, përderisa më 2010 mbron titullin e magjistraturës në shkencat mjekësore. Në […]

error: Content is protected !!