Pesë ushqimet alkaline që përmirësojnë shëndetin


[ad_1] Shëndeti, forma e trupit dhe jetëgjatësia  varen kryekëput nga balanca e acideve dhe alkalineve në gjak. Po qe se ka disbalancë, trupi fillon të ketë probleme. Dietat së fundmi, janë kryesisht acidike, e kjo është arsye pse për të normalizuar vlerën e pH-së, duhet të hani ushqime alkaline. Disa ushqime alkaline e ruajnë trupin nga obeziteti […]

Coronavirusi pëson mutacion, një lloj i ri tani po përhapet në të tërë Evropën


[ad_1] Një version i ri i coronavirusit që ka origjinën nga punëtorët spanjollë të bujqësisë është përhapur me shpejtësi në të tërë Evropën që nga vera dhe tani llogaritet të jetë i pranishëm në shumicën e rasteve të reja, prej tyre më së shumti në Britaninë e Madhe, raporton Financial Times sot, duke cituar një […]

error: Content is protected !!