ShSKUK: 291 pacientë në trajtim për COVID-19, 17 prej tyre në gjendje më të rëndë


Ka shënuar ulje të madhe numri i  pacientëve që po trajtohen nga Covid-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Sipas raporteve nga klinikat COVID dhe 7 spitalet e përgjithshme, në trajtim janë vetëm 291 pacientë. Prej tyre, 184   pacientë  janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 17 janë në gjendje të rënduar […]

SHSKUK: 25 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë, 225 në okisgjenoterapi


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka treguar se në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 317 pacientë me Sars CoV-2, ku 219 kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 25 prej tyre janë në gjende më të rënduar shëndetësore dhe 225 janë në asistim të oksigjeno-terapisë. Vetëm […]

426 pacientë me koronavirus po trajtohen në ShSKUK


Pacientët e sëmurë nga Sars-Cov-2, po vazhdojnë të marrin trajtim mjekësor në kuadër të klinikave COVID dhe spitaleve të përgjithshme të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Nga raportet e datës 11 maj 2021 nga klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 426 pacientë. 309 janë të konfirmuar me […]

410 pacientë në trajtim në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme


Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se nga raportimet prej klinikave COVID të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, të shtrirë për trajtim nga Sars- Cov-2, në nivel të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë 410 pacientë, 295 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 27 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore […]

Në ShSKUK po trajtohen 409 pacientë me koronavirus


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në repartet e spitaleve e përgjithshme, vazhdojnë të trajtohen pacientë nga Sars-Cov-2. Nga raportimet e datës 9 maj 2021 nga të gjitha njësitë që trajtojnë pacientë në COVID në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 409 pacientë, 318 pacientë […]

439 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksigjeno terapi


Bazuar në raportet e datës 30 prill 2021nga klinikat COVID të QKUK-së, edhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 571 pacientë nga Sars-Cov-2, 461 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 35 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 439 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK janë të shtrirë 230 pacientë 13 prej […]

Bie numri i rasteve të spitalizuara me COVID-19


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme ka vazhduar të ulet numri i rasteve të spitalizuara me Sars-Cov-2. “Nga raportimet e datës 29 prill 2021, numri i përgjithshëm i pacientëve që janë në trajtim është 589, ku prej tyre, 471 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 37 pacientë janë […]

713 pacientë po trajtohen në klinikat Covid të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 713 pacientë, prej të cilëve: 598 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore he 563 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. […]

606 pacientë me Covid-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës


Në klinikat COVID të QKUK-së, dhe spitalet e përgjithshme, sipas raporteve të datës 22 prill 2021, janë duke u trajtuar 736 pacientë. 606 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 572 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Ky është njoftimi i SHSKUK-së: në QKUK janë të shtrirë 312 pacientë, […]

770 pacientë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht, nëpër klinikat COVID të  QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë të shtrirë 770 pacientë. Sipas njoftimit të tyre, 630 persona janë të konfirmuar me koronavirus, ku 33 pacientë nga ta janë në gjendje më të rëndë shëndetësore. “Në QKUK janë të shtrirë 321 pacientë: 250 […]

Në spitalet e Kosovës 662 pacientë të shtrirë me COVID-19, prej tyre 43 në gjendje të rëndë


Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 762 pacientë me COVID, prej tyre 662 të konfirmuar me këtë virus, ndërsa 43 janë në gjendje të rëndë. Sipas Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) nga 762 pacientë që po trajtohen, 662 raste janë të konfirmuar me […]

818 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 43 në gjendje të rëndë


Në klinikat COVID-19 të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 818 pacientë, bazuar në raportin e punës  të datës 16 prill 2021. Sipas njoftimit të ShSKUK-së, 675 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 43 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 644 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK janë […]

ShSKUK-ja: 684 pacient me Covid-19 po trajtohen, 41 në gjendje të rëndë


Duke u bazuar në raportin e punës për ditën e sotme, 15 prill 2021, në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjitshme po trajtohen 829 pacientë. 684 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK […]

829 pacientë po trajtohen për COVID-19, 41 pacientë në gjendje të rëndë në ShSKUK


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 829 pacientë. Sipas ShSKUK, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. “684raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2. 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore.  656 janë nën asistim […]

844 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, 38 nga ta në gjendje më të rëndë


Bazuar në raportin e datës 14 prill 2021 për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me COVID-19, në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 844 pacientë. Në njoftimin për media thuhet se 700 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 674 janë nën […]

902 pacientë në klinikat e QKUK-së dhe në spitale, 37 në gjendje të rëndë


Në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 902 pacientë, ndërsa në gjendje të rënduar janë 37 pacientë. Në raportin e punës për datën 13 prill 2021 bëhet e ditur se 735 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 37 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 720 janë nën asistim të […]

937 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 45 në gjendje të rëndë


Numri i pacientëve të dyshuar dhe të konfirmuar me COVID-19, të cilët po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, vazhdon të jetë i lartë. Sipas raportit të punës për datën 12 prill 2021, janë duke u trajtuar 937 pacientë, 765 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 45 pacientë janë në gjendje […]

ShSKUK-ja: 750 pacientë me Covid-19 po trajtohen, 38 ne gjendje të rëndë


Sipas raportit të punës, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 911 pacientë. Nga kjo shifër, 750 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 67 pacientë janë të dyshuar – në pritje të rezultateve, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 707 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK janë […]

917 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 734 prej tyre në oksigjeno-terapi


Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme sipas raportit të punës për datën 7 prill 2021, janë duke u trajtuar 917 pacientë. Në njoftim thuhet se 757 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 61 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 734 janë […]

QKUK dhe spitalet rajonale të mbushura më pacientë me COVID-19


Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, të cilat trajtojnë pacientë me COVID, sipas raportit të punës për datën 3 prill 2021, janë të hospitalizuar 912 persona. “747 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 78 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 736 […]

727 pacientë me koronavirus po trajtohen nëpër spitalet e Kosovës


Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se në klinikat dhe spitalet rajonale të Kosovës, po trajtohen 856 pacientë, prej tyre  727 janë të konfirmuar me sëmundjen COVID-19, ndërsa 129 persona janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. Sipas SHSKUK, me gjendje të rënduar shëndetësore janë 33 pacientë, ndërsa 682 pacientë po trajtohen […]

Në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë nga Covid-19


Sipas një raporti lëshuar nga ShSKUK në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë, shifër kjo që shënon rënie krahasuar me ditët paraprake. Postimi i plotë: Bazuar në raportimet nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme të cilat trajtojnë pacientë me COVID, vërehet një rënie e numri të pacientëve, […]

901 pacientë të hospitalizuar në QKUK, 731 të konfirmuar me COVID-19


Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës- klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 901 pacientë, në bazë të raportit të punës për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me SARS-CoV- 2, i datës 31 mars 2021. 731 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2 81 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve 32 […]

Spitalet dhe QKUK të mbushura me pacientë, shifra e atyre me Covid-19


Nga raportimet e ditës së diele, të klinikave Covid dhe spitaleve të përgjithshme, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar 880 pacientë nga Sars- Cov-2. Nga kjo shifër, SHKSUK njofton se: 729 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 151 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 33 […]

Në spitalet e ShSKUK po trajtohen 837 pacientë me COVID-19, 30 në gjendje të rëndë


Në Shërbimin Spitalor të Klinikës Universitare të Kosovës (SHSKUK) janë duke u trajtuar 837 pacientë nga coronavirusi. Sipas një njoftimi me anë të rrjetit social në Facebook thuhet se bazuar në raportin e datës 27 mars 2021, 700 raste janë të konfirmuara më Sars Cov 2 pozitivë. në këto fjalë e sipër, në Qendrën Klinike […]

Në ShSKUK po trajtohen 868 pacientë nga COVID-19


Bazuar në raportin e 26 marsit 2021, në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar  868 pacientë. 720 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 148 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 32 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 670 janë nën asistim të okisgjenoterapisë Në QKUK janë të […]

Një mjek dhe dy infermierë të Spitalit të Gjakovës të infektuar me koronavirus


Spitali i Gjakovës ka bërë të ditur se në 24 orët e fundit 68 pacientë janë të hospitalizuar për COVID-19. Në raport thuhet se 68 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për COVID-19, kurse prej tyre 45 janë të konfirmuar pozitivë. Spitali i Gjakovës po ashtu njofton se 32 pacientë me oksigjeno terapi, një pacientë në […]

Spitali i Gjakovës publikon raportin mujor, gjatë janarit janë hospitalizuar 963 pacientë


Spitali i Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë, ka publikuar raportin mujorin, ku bëhet e ditur se gjatë janarit janë hospitalizuar janë 963 pacientë. Në raport thuhet se 58 pacientë janë në Kirurgji, 35 në Ortopedi, 21 në Urologji, 9 në ORL, 13 në Oftalmo, 289 në Gjinekologji, 137 në Neonatologji, 74 në Pediatri, 159 në […]

Spitali i Gjakovës së shpejti bëhet me rezervuar për furnizim me oksigjen të lëngshëm


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi, kanë vizituar sot Spitalin e Përgjithshëm në Gjakovë, ku edhe është inspektuar hapësira në të cilat po punohet për vendosjen e rezervuarit për furnizim me oksigjen të lëngshëm në këtë spital. Sipas njoftimit të ShSKUK-së, gjatë takimeve në […]

E mitura nga Rahoveci lind një fëmijë në Spitalin e Gjakovës


Policia, me anë të raportit 24-orësh, ka bërë të ditur se e mitura nga komuna e Rahovecit ka lindur një fëmijë në Spitalin e Gjakovës. “Nga Spitali i Gjakovës është informuar se viktima femër kosovare (e mitur), ka lindur një foshnje. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raport. Policia […]

E mitura lind foshnje në spitalin e Gjakovës


Një vajzë e mitur nga Rahoveci e ka lidhur një foshnje. Policia e Kosovës bën të ditur se rasti ka ndodhur dje rreth orës 13:00. “Nga Spitali i Gjakovës është informuar se viktima (e mitur), ka lindur një foshnje. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt”, njofton PK-ja në raportin 24 orësh.

E mitura nga Rahoveci lind një foshnje


Një e mitur nga Rahoveci ka lindur dje në Spitalin e Gjakovës. Për këtë rast, Policia e Kosovës është njoftuar nga vetë spitali. me anë të raportit 24 orësh, Policia ka bërë me dije se rasti po hetohet për “Bashkëjetesë me personin nën moshën 16-vjeçare”. “Rahovec 03.12.2020 – 13:00. Nga Spitali i Gjakovës është informuar […]

Spitali i Gjakovës pranoi sot një skaner të Tomografisë së Kompjuterizuar (CT), …


Spitali i Gjakovës pranoi sot një skaner të Tomografisë së Kompjuterizuar (CT), donacion nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me anë të Komandës Ushtarake. Në ceremoninë e pranim-dorëzimit morën pjesë edhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, dhe ushtruesi i detyrës së drejtorit të SHSKUK- së, Valbon… More Source

Spitali i Gjakovës pranoi një pajisje donacion nga ShBA


Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se Shtetet e Bashkuara të Amerikës përmes Komandës ushtarake për Evropë i kanë dhuruar sot Spitalit të Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë një Skaner- tomografië të kompjuterike (CT). Në ceremoninë e pranim –dorëzimit e këtij donacioni pajisjeje mori pjesë edhe ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, bashkë me Kolonelin […]

Situatë e rëndë në spitale, rreth 1 mijë pacientë të shtrirë


974 pacientë janë të hospitalizuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet rajonale në vend. Nga ta 66 janë të konfirmuar pozitiv me virusin Covid-19, 12 në respiratorë, 41 me ventilim mekanik joinvaziv (CRAP) dhe 706 me oksigjen. Në raportin e siguruar nga Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës, thuhet se 706 pacient janë […]

Vdes nga COVID-19 një infermiere nga Spitali i Gjakovës, tri ditë para pensionimit


Infermierja Vjollca Berisha ka humbur jetën sot, tre ditë para pensionimit. Vdekjen e saj e ka bërë të ditur Sptiali i Përgjithshëm i Gjakovës. Kolegët e saj e kujtuan Berishën si një person të urtë dhe të palodhshëm. Njoftimi i Spitalit: Ndahet nga jeta Infermierja Vjollca Berisha, Vjollca Berisha (1955-2020) në spital të gjithë kemi […]

Izolohet Ardian Gjini, një anëtare e familjes i preket nga COVID-19


Kryetari i Gjakovës Ardian Gjini ka thënë se pavarësisht se sot në këtë komunë ka pasur vetëm shtatë raste të reja me koronavirus, gjendja mbetet mjaft e rëndë. “Vet jam në izolim pasi një anëtarë i familjes ka dalë pozitiv. Unë vet kam dalë negativ por nëna ime ka dalë pozitiv por prej një jave […]

Izolohet kryetari i Gjakovës, një anëtare e familjes i preket nga COVID-19


Kryetari i Gjakovës Ardian Gjini ka thënë se pavarësisht se sot në këtë komunë ka pasur vetëm shtatë raste të reja me koronavirus, gjendja mbetet mjaft e rëndë. “Vet jam në izolim pasi një anëtarë i familjes ka dalë pozitiv. Unë vet kam dalë negativ por nëna ime ka dalë pozitiv por prej një jave […]

36 pacientë me oksigjeno-terapi, 4 në CPAP maskë e 2 të intubuar


Spitali i Gjakovës ka dhënë bilancin për pacientët e trajtuar në 24 orët e fundit për COVID-19. Sipas njoftimit, në Spitalin e Gjakovës 62 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për COVID-19. 40 pacientë janë të konfirmuar pozitivë, 9 negativë, 11 pacientë presin rezultatet e 2 pritet të testohen. ndërsa, 36 pacientë janë me oksigjeno-terapi, 4 […]

Në spitalin e Gjakovës po trajtohen 57 pacientë, gjashtë në gjendje të rëndë


Në Spitalin Rajonal të Gjakovës janë duke u trajtuar 57 pacientë të cilët janë të infektuar me COVID-19. Prej tyre, sipas drejtorit të Spitalit të Gjakovës, Hilmi Shala, gjashtë janë në gjendje të rëndë. “Sot i kemi 57 pacientë. Në gjendje të rëndë i kemi gjashtë. Po kemi kapacitete deri më tani. I kemi deri […]

49 pacientë po trajtohen për COVID-19 në Spitalin e Gjakovës


Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës ka njoftuar se sot ka të hospitalizuar 34 pacientë me COVID-19, ndërsa 49 është totali i pacientëve që janë duke u trajtuar për COVID-19. Sipas Spitalit, në 24orët e fundit janë shëruar 3 pacientë ndërsa 11 pacientë janë duke pritur rezultatet. 32 nga pacientët e hospitalizuar janë duke u trajtuar […]

Tre të vdekur në 24 orët e fundit nga COVID-19 në Kosovë


Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se tre persona të infektuar me COVID-19 kanë humbur jetën  gjatë 24 orëve të fundit. Rastet e vdekjes janë nga Klinika Infektive, nga MIQ-COVID në QKUK dhe një rast nga Spitali i Gjakovës. Numri total i vdekjeve nga COVID-19 është 630. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik  ka njoftuar […]

error: Content is protected !!