439 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksigjeno terapi


[ad_1] Bazuar në raportet e datës 30 prill 2021nga klinikat COVID të QKUK-së, edhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 571 pacientë nga Sars-Cov-2, 461 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 35 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 439 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK janë të shtrirë 230 pacientë 13 […]

Bie numri i rasteve të spitalizuara me COVID-19


[ad_1] Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme ka vazhduar të ulet numri i rasteve të spitalizuara me Sars-Cov-2. “Nga raportimet e datës 29 prill 2021, numri i përgjithshëm i pacientëve që janë në trajtim është 589, ku prej tyre, 471 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 37 pacientë […]

713 pacientë po trajtohen në klinikat Covid të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme


[ad_1] Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 713 pacientë, prej të cilëve: 598 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore he 563 janë nën asistim të […]

606 pacientë me Covid-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës


[ad_1] Në klinikat COVID të QKUK-së, dhe spitalet e përgjithshme, sipas raporteve të datës 22 prill 2021, janë duke u trajtuar 736 pacientë. 606 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 572 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Ky është njoftimi i SHSKUK-së: në QKUK janë të shtrirë 312 […]

770 pacientë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme


[ad_1] Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht, nëpër klinikat COVID të  QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë të shtrirë 770 pacientë. Sipas njoftimit të tyre, 630 persona janë të konfirmuar me koronavirus, ku 33 pacientë nga ta janë në gjendje më të rëndë shëndetësore. “Në QKUK janë të shtrirë 321 pacientë: […]

Në spitalet e Kosovës 662 pacientë të shtrirë me COVID-19, prej tyre 43 në gjendje të rëndë


[ad_1] Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 762 pacientë me COVID, prej tyre 662 të konfirmuar me këtë virus, ndërsa 43 janë në gjendje të rëndë. Sipas Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) nga 762 pacientë që po trajtohen, 662 raste janë të konfirmuar […]

818 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 43 në gjendje të rëndë


[ad_1] Në klinikat COVID-19 të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 818 pacientë, bazuar në raportin e punës  të datës 16 prill 2021. Sipas njoftimit të ShSKUK-së, 675 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 43 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 644 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK […]

ShSKUK-ja: 684 pacient me Covid-19 po trajtohen, 41 në gjendje të rëndë


[ad_1] Duke u bazuar në raportin e punës për ditën e sotme, 15 prill 2021, në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjitshme po trajtohen 829 pacientë. 684 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në […]

829 pacientë po trajtohen për COVID-19, 41 pacientë në gjendje të rëndë në ShSKUK


[ad_1] Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 829 pacientë. Sipas ShSKUK, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. “684raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2. 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore.  656 janë nën […]

844 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, 38 nga ta në gjendje më të rëndë


[ad_1] Bazuar në raportin e datës 14 prill 2021 për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me COVID-19, në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 844 pacientë. Në njoftimin për media thuhet se 700 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 674 janë […]

902 pacientë në klinikat e QKUK-së dhe në spitale, 37 në gjendje të rëndë


[ad_1] Në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 902 pacientë, ndërsa në gjendje të rënduar janë 37 pacientë. Në raportin e punës për datën 13 prill 2021 bëhet e ditur se 735 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 37 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 720 janë nën asistim […]

937 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 45 në gjendje të rëndë


[ad_1] Numri i pacientëve të dyshuar dhe të konfirmuar me COVID-19, të cilët po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, vazhdon të jetë i lartë. Sipas raportit të punës për datën 12 prill 2021, janë duke u trajtuar 937 pacientë, 765 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 45 pacientë janë në […]

ShSKUK-ja: 750 pacientë me Covid-19 po trajtohen, 38 ne gjendje të rëndë


[ad_1] Sipas raportit të punës, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 911 pacientë. Nga kjo shifër, 750 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 67 pacientë janë të dyshuar – në pritje të rezultateve, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 707 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK […]

917 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 734 prej tyre në oksigjeno-terapi


[ad_1] Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme sipas raportit të punës për datën 7 prill 2021, janë duke u trajtuar 917 pacientë. Në njoftim thuhet se 757 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 61 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 734 […]

QKUK dhe spitalet rajonale të mbushura më pacientë me COVID-19


[ad_1] Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, të cilat trajtojnë pacientë me COVID, sipas raportit të punës për datën 3 prill 2021, janë të hospitalizuar 912 persona. “747 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 78 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore […]

727 pacientë me koronavirus po trajtohen nëpër spitalet e Kosovës


[ad_1] Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se në klinikat dhe spitalet rajonale të Kosovës, po trajtohen 856 pacientë, prej tyre  727 janë të konfirmuar me sëmundjen COVID-19, ndërsa 129 persona janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. Sipas SHSKUK, me gjendje të rënduar shëndetësore janë 33 pacientë, ndërsa 682 pacientë po […]

Në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë nga Covid-19


[ad_1] Sipas një raporti lëshuar nga ShSKUK në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë, shifër kjo që shënon rënie krahasuar me ditët paraprake. Postimi i plotë: Bazuar në raportimet nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme të cilat trajtojnë pacientë me COVID, vërehet një rënie e numri të […]

901 pacientë të hospitalizuar në QKUK, 731 të konfirmuar me COVID-19


[ad_1] Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës- klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 901 pacientë, në bazë të raportit të punës për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me SARS-CoV- 2, i datës 31 mars 2021. 731 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2 81 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve […]

Spitalet dhe QKUK të mbushura me pacientë, shifra e atyre me Covid-19


[ad_1] Nga raportimet e ditës së diele, të klinikave Covid dhe spitaleve të përgjithshme, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar 880 pacientë nga Sars- Cov-2. Nga kjo shifër, SHKSUK njofton se: 729 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 151 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. […]

Në spitalet e ShSKUK po trajtohen 837 pacientë me COVID-19, 30 në gjendje të rëndë


[ad_1] Në Shërbimin Spitalor të Klinikës Universitare të Kosovës (SHSKUK) janë duke u trajtuar 837 pacientë nga coronavirusi. Sipas një njoftimi me anë të rrjetit social në Facebook thuhet se bazuar në raportin e datës 27 mars 2021, 700 raste janë të konfirmuara më Sars Cov 2 pozitivë. në këto fjalë e sipër, në Qendrën […]

Në ShSKUK po trajtohen 868 pacientë nga COVID-19


[ad_1] Bazuar në raportin e 26 marsit 2021, në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar  868 pacientë. 720 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 148 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 32 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 670 janë nën asistim të okisgjenoterapisë Në QKUK janë […]

Spitali i Gjilanit nga java tjetër bëhet me rezervuar të oksigjenit të lëngshëm


[ad_1] Spitali i Përgjithshëm në Gjilan, nga java tjetër, do të pajiset me rezervuar të oksigjenit të lëngshëm. Lajmin e bëri të ditur vetë QKUK me anë të një njoftimi në rrjetet shoqërore. Kapaciteti i këtij rezervuari do të jetë 10 mijë litra dhe shpresohet t’u japë fund problemeve të mosfurnizimit me oksigjen. Ushtruesi i […]

Spitali i Gjilanit me mungesë të oksigjenit, kërkon ndihmë nga Maqedonia Veriore


[ad_1] Ka 10 ditë që në Spitalin e Gjilanit furnizimi me oksigjen, në këtë kohë kur numri i pacientëve me Covid-19 vazhdon të jetë i lartë, është i pamjaftueshëm. Madje natën e kaluar, spitali është detyruar të bartte nga kjo komunë drejt QKUK-së dy pacientë, të cilët kishin vështirësi të theksuara në frymëmarrje. Në një […]

A ka mungesë të oksigjenit nëpër spitale? Flet ministri Zemaj


[ad_1] Spitali i Gjilanit dje me anë të një njoftimi ka bërë me dije se ky spital ka mungesë furnizimi me oksigjen, duke i bërë thirrje Ministrisë së Shëndetësisë për zgjidhjen e këtij problem. “Spitali i Përgjithshëm ka nevojë emergjente të furnizimit me oksigjen, duke shtuar se po bëhet përpjekje maksimale me Ministrinë e Shëndetësisë […]

Spitali i Gjilanit ka nevojë emergjente për furnizim me oksigjen


[ad_1] Nën udhëheqjen e nënkryetarit Arbër Ismajli, është mbajtur sot mbledhja e Komitetit të Gjilanit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19. Në këtë takim, nënkryetari Ismajli bëri të ditur se Spitali i Përgjithshëm ka nevojë emergjente të furnizimit me oksigjen, duke shtuar se po bëhet përpjekje maksimale me Ministrinë e Shëndetësisë për ta […]

Spitali ka nevojë emergjente për furnizim me oksigjen


[ad_1] Nën udhëheqjen e nënkryetarit Arbër Ismajli, është mbajtur sot mbledhja e Komitetit të Gjilanit për menaxhimin dhe parandalimin e përhapjes së COVID-19. Në këtë takim, nenkryetari Ismajli bëri të ditur se Spitali i Përgjithshëm ka nevojë emergjente të furnizimit me oksigjen, duke shtuar se po bëhet përpjekje maksimale me Ministrinë e Shëndetësisë për ta […]

Situatë e rëndë në spitale, rreth 1 mijë pacientë të shtrirë


[ad_1] 974 pacientë janë të hospitalizuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet rajonale në vend. Nga ta 66 janë të konfirmuar pozitiv me virusin Covid-19, 12 në respiratorë, 41 me ventilim mekanik joinvaziv (CRAP) dhe 706 me oksigjen. Në raportin e siguruar nga Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës, thuhet se 706 pacient […]

Kompani pa-licencë, mungesë oksigjeni, vdekje pas hyrjes në oksigjeno-terapi – Pse Ministria e ShSKUK-ja s’ pranojnë që të japin të dhëna?


[ad_1] Si pasojë e mos menaxhimit për furnizim nga kompanitë të licensuara, disa nga Spitalet Publike janë furnizuara nga kompanitë të cilat s’ as licencë për oksigjen medicional. Njëra prej tyre ka treguar edhe sa herë e ka furnizuar Spitalin e Prizrenit më oksigjen. Emisioni i plotë: Arianit Hoxha nga “Lindi Gas” ka thënë për […]

50 punëtorë shëndetësorë në Spitalin e Gjilanit të infektuar me COVID-19


[ad_1] Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka njoftuar se 50 punëtorë shëndetësorë në Gjilan janë të infektuar me COVID-19. Zemaj ka bërë të ditur se në Spitalin e Gjilanit janë të shtrirë 68 pacientë. “Gjatë 24 orëve të fundit, për Gjilan u konfirmuan edhe 19 raste të reja pozitive me COVID-19. Në Spitalin e Përgjithshëm […]

Vdesin 3 pacientë në Spitalin e Gjilanit, 2 prej tyre me COVID-19, njëri i dyshuar


[ad_1] Brenda gjashtë orëve të fundit, tre pacientë kanë humbur jetën në Spitalin e Përgjithshëm të Gjilanit. Dy prej tyre kanë humbur jetën shkaku i infeksionit me COVID-19, ndërkohë tjetrit i është marrë mostra dhe gjatë ditës pritet rezultati. Lajmin për Mediafokus.info e ka bërë të ditur drejtori klinik i Spitalit të Përgjithshëm të Gjilanit, […]

Tre të vdekur nga koronavirusi


[ad_1] Brenda 24 orëve të fundit, tre persona kanë humbur jetën nga koronavirusi. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar që një rast ishte nga Spitali i Gjilanit, një nga ai i Pejës dhe një ishte i shtrirë në Mjekim Intenziv në QKUK. Numri i viktimave nga COVID-19 ka arritur në 656. [ad_2]

COVID-19, vdesin dy pacientë në Spitalin e Gjilanit brenda 24 orëve


[ad_1] Infeksioni me COVID-19 ka marrë jetën e dy personave në komunën e Gjilanit. Këtë për KALLXO.com e ka konfirmuar, Ukshin Ismajli, nga spitali i Gjilanit. “Është konfirmuar sot edhe në takimin me bordin dhe komitetin emergjent edhe prej kryetarit të Komunës dhe është e vërtet që, njëri ka humbur jetën dje pasdite ndërsa tjetri […]

Edhe dy të vdekur nga koronavirusi


[ad_1] Gjatë 24 orëve të fundit dy persona kanë humbur jetën si pasojë e koronavirusit. Një rast është raportuar nga Spitali i Gjilanit dhe një nga Spitali i Prizrenit. Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton që numri i viktimave nga koronavirusi ka arritur në 632. [ad_2]