ShSKUK: 291 pacientë në trajtim për COVID-19, 17 prej tyre në gjendje më të rëndë


Ka shënuar ulje të madhe numri i  pacientëve që po trajtohen nga Covid-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Sipas raporteve nga klinikat COVID dhe 7 spitalet e përgjithshme, në trajtim janë vetëm 291 pacientë. Prej tyre, 184   pacientë  janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 17 janë në gjendje të rënduar […]

SHSKUK: 25 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë, 225 në okisgjenoterapi


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka treguar se në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 317 pacientë me Sars CoV-2, ku 219 kanë rezultuar pozitivë me COVID-19, 25 prej tyre janë në gjende më të rënduar shëndetësore dhe 225 janë në asistim të oksigjeno-terapisë. Vetëm […]

Ja sa mjekë i ka Kosova dhe sa prej tyre janë të papunë


Kosova i ka mbi 4 mijë mjekë të licencuar, derisa të papunë janë 320 prej tyre. Mosha mesatare e mjekëve familjarë në vend është 57 vjeç, ndërkohë që e atyre specialistë 53 vjeç. Nga Oda e Mjekëve thonë se ndonëse ka mjekë të papunë, në klinika të caktuara ka mungesë të theksuar të tyre, e […]

426 pacientë me koronavirus po trajtohen në ShSKUK


Pacientët e sëmurë nga Sars-Cov-2, po vazhdojnë të marrin trajtim mjekësor në kuadër të klinikave COVID dhe spitaleve të përgjithshme të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës. Nga raportet e datës 11 maj 2021 nga klinikat COVID të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 426 pacientë. 309 janë të konfirmuar me […]

410 pacientë në trajtim në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme


Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se nga raportimet prej klinikave COVID të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, të shtrirë për trajtim nga Sars- Cov-2, në nivel të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë 410 pacientë, 295 pacientë janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 27 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore […]

Në ShSKUK po trajtohen 409 pacientë me koronavirus


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në repartet e spitaleve e përgjithshme, vazhdojnë të trajtohen pacientë nga Sars-Cov-2. Nga raportimet e datës 9 maj 2021 nga të gjitha njësitë që trajtojnë pacientë në COVID në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim janë 409 pacientë, 318 pacientë […]

439 pacientë me COVID-19 po trajtohen me oksigjeno terapi


Bazuar në raportet e datës 30 prill 2021nga klinikat COVID të QKUK-së, edhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 571 pacientë nga Sars-Cov-2, 461 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 35 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 439 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK janë të shtrirë 230 pacientë 13 prej […]

Bie numri i rasteve të spitalizuara me COVID-19


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme ka vazhduar të ulet numri i rasteve të spitalizuara me Sars-Cov-2. “Nga raportimet e datës 29 prill 2021, numri i përgjithshëm i pacientëve që janë në trajtim është 589, ku prej tyre, 471 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 37 pacientë janë […]

713 pacientë po trajtohen në klinikat Covid të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 713 pacientë, prej të cilëve: 598 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore he 563 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. […]

606 pacientë me Covid-19 po trajtohen në spitalet e Kosovës


Në klinikat COVID të QKUK-së, dhe spitalet e përgjithshme, sipas raporteve të datës 22 prill 2021, janë duke u trajtuar 736 pacientë. 606 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë, 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 572 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Ky është njoftimi i SHSKUK-së: në QKUK janë të shtrirë 312 pacientë, […]

770 pacientë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme


Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se aktualisht, nëpër klinikat COVID të  QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme, janë të shtrirë 770 pacientë. Sipas njoftimit të tyre, 630 persona janë të konfirmuar me koronavirus, ku 33 pacientë nga ta janë në gjendje më të rëndë shëndetësore. “Në QKUK janë të shtrirë 321 pacientë: 250 […]

Në spitalet e Kosovës 662 pacientë të shtrirë me COVID-19, prej tyre 43 në gjendje të rëndë


Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 762 pacientë me COVID, prej tyre 662 të konfirmuar me këtë virus, ndërsa 43 janë në gjendje të rëndë. Sipas Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) nga 762 pacientë që po trajtohen, 662 raste janë të konfirmuar me […]

818 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 43 në gjendje të rëndë


Në klinikat COVID-19 të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 818 pacientë, bazuar në raportin e punës  të datës 16 prill 2021. Sipas njoftimit të ShSKUK-së, 675 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 43 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 644 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK janë […]

ShSKUK-ja: 684 pacient me Covid-19 po trajtohen, 41 në gjendje të rëndë


Duke u bazuar në raportin e punës për ditën e sotme, 15 prill 2021, në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjitshme po trajtohen 829 pacientë. 684 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. Në QKUK […]

829 pacientë po trajtohen për COVID-19, 41 pacientë në gjendje të rëndë në ShSKUK


Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 829 pacientë. Sipas ShSKUK, 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 656 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë. “684raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2. 41 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore.  656 janë nën asistim […]

844 pacientë me COVID-19 po trajtohen në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, 38 nga ta në gjendje më të rëndë


Bazuar në raportin e datës 14 prill 2021 për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me COVID-19, në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 844 pacientë. Në njoftimin për media thuhet se 700 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 674 janë nën […]

902 pacientë në klinikat e QKUK-së dhe në spitale, 37 në gjendje të rëndë


Në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 902 pacientë, ndërsa në gjendje të rënduar janë 37 pacientë. Në raportin e punës për datën 13 prill 2021 bëhet e ditur se 735 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 37 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore dhe 720 janë nën asistim të […]

937 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 45 në gjendje të rëndë


Numri i pacientëve të dyshuar dhe të konfirmuar me COVID-19, të cilët po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, vazhdon të jetë i lartë. Sipas raportit të punës për datën 12 prill 2021, janë duke u trajtuar 937 pacientë, 765 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 45 pacientë janë në gjendje […]

ShSKUK-ja: 750 pacientë me Covid-19 po trajtohen, 38 ne gjendje të rëndë


Sipas raportit të punës, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 911 pacientë. Nga kjo shifër, 750 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 67 pacientë janë të dyshuar – në pritje të rezultateve, 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, 707 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë. Në QKUK janë […]

917 pacientë të hospitalizuar për COVID-19, 734 prej tyre në oksigjeno-terapi


Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme sipas raportit të punës për datën 7 prill 2021, janë duke u trajtuar 917 pacientë. Në njoftim thuhet se 757 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2, 61 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve, 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 734 janë […]

QKUK dhe spitalet rajonale të mbushura më pacientë me COVID-19


Në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme, të cilat trajtojnë pacientë me COVID, sipas raportit të punës për datën 3 prill 2021, janë të hospitalizuar 912 persona. “747 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 78 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 34 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 736 […]

727 pacientë me koronavirus po trajtohen nëpër spitalet e Kosovës


Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se në klinikat dhe spitalet rajonale të Kosovës, po trajtohen 856 pacientë, prej tyre  727 janë të konfirmuar me sëmundjen COVID-19, ndërsa 129 persona janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. Sipas SHSKUK, me gjendje të rënduar shëndetësore janë 33 pacientë, ndërsa 682 pacientë po trajtohen […]

Në QKUK dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë nga Covid-19


Sipas një raporti lëshuar nga ShSKUK në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 856 pacientë, shifër kjo që shënon rënie krahasuar me ditët paraprake. Postimi i plotë: Bazuar në raportimet nga klinikat Covid në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme të cilat trajtojnë pacientë me COVID, vërehet një rënie e numri të pacientëve, […]

901 pacientë të hospitalizuar në QKUK, 731 të konfirmuar me COVID-19


Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës- klinikat COVID dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen 901 pacientë, në bazë të raportit të punës për rastet e dyshuara dhe të konfirmuara me SARS-CoV- 2, i datës 31 mars 2021. 731 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2 81 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve 32 […]

Spitalet dhe QKUK të mbushura me pacientë, shifra e atyre me Covid-19


Nga raportimet e ditës së diele, të klinikave Covid dhe spitaleve të përgjithshme, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar 880 pacientë nga Sars- Cov-2. Nga kjo shifër, SHKSUK njofton se: 729 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 151 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 33 […]

Në spitalet e ShSKUK po trajtohen 837 pacientë me COVID-19, 30 në gjendje të rëndë


Në Shërbimin Spitalor të Klinikës Universitare të Kosovës (SHSKUK) janë duke u trajtuar 837 pacientë nga coronavirusi. Sipas një njoftimi me anë të rrjetit social në Facebook thuhet se bazuar në raportin e datës 27 mars 2021, 700 raste janë të konfirmuara më Sars Cov 2 pozitivë. në këto fjalë e sipër, në Qendrën Klinike […]

Në ShSKUK po trajtohen 868 pacientë nga COVID-19


Bazuar në raportin e 26 marsit 2021, në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar  868 pacientë. 720 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë. 148 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 32 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore 670 janë nën asistim të okisgjenoterapisë Në QKUK janë të […]

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 58 pacientë me koronavirus- 8 në gjendje më të rëndë


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë është duke vazhduar tretmani i pacientëve me coronavirus. Në njoftimin e bërë nga Spitali i Pejës thuhet se aktualisht duke u trajtuar janë 58 pacientë, ku 31 pacientë janë në oksigjenoterapi ndërsa nga këta 8 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa një pacientë është në Respirator (CPAP). […]

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 58 pacientë me koronavirus – tetë në gjendje më të rëndë


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë është duke vazhduar tretmani i pacientëve me koronavirus. Në njoftimin e bërë nga Spitali i Pejës thuhet se aktualisht duke u trajtuar janë 58 pacientë, ku 31 pacientë janë në oksigjenoterapi ndërsa nga këta 8 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa një pacientë është në Respirator (CPAP). […]

Vdes nga COVID-19 një mjek i spitalit të Pejës


Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka njoftuar se ka humbur jetën mjeku Gëzim Berisha pasi ishte infektuar me COVID-19. Berisha ka qenë pediatër në spitalin e Pejës. “Pikëllim e dhimbje sot ka secili punëtor i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë. Pediatri ynë duke ju shërbyer pacientëve u infektua me Covid-19 dhe sot Dr. Gëzim Berisha […]

Haliti: s’ ka nevojë për panik, spitali i Pejës ka oksigjen të mjaftueshëm


Muhamet Haliti, zëvendësdrejtor në Spitalin e Pejës thotë se ky institucion shëndetësorë ka pasur sasi të mjaftueshme të oksigjenit gjatë gjithë periudhës. Haliti thotë se s’ ka nevojë që të kenë frikë qytetarët pasi sipas tij Peja ka rreth 100 aparata të oksigjenit e që sipas tij plotësojnë nevojat e pacientëve. “Edhe Nëse asnjë bombolë […]

Haliti: Spitali i Pejës ka oksigjen të mjaftueshëm, s’ ka nevojë për panik


Muhamet Haliti, zëvendësdrejtor në Spitalin e Pejës thotë se ky institucion shëndetësorë ka pasur sasi të mjaftueshme të oksigjenit gjatë gjithë periudhës. Haliti thotë se s’ ka nevojë që të kenë frikë qytetarët pasi sipas tij Peja ka rreth 100 aparata të oksigjenit e që sipas tij plotësojnë nevojat e pacientëve. “Edhe Po qe se […]

25 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë në Spitalin e Pejës


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë po trajtohen 133 pacientë me COVID-19. Spitali ka dhënë detaje edhe për gjendjen e tyre. Sipas njoftimit të spitalit 4 pacientë janë në Respirator (CPAP), 93 pacientë janë në Oksigjeno terapi. Nga këta 25 pacientë janë në gjendje më të rëndë. Në Kosovë aktualisht janë ë Infektuar 40,672 persona, […]

133 pacientë me koronavirus po trajothen nga Spitali i Pejës, 25 në gjendje të rëndë


Nga spitali i Pejës njofton se po trajtohen 133 pacientë me koronavirus. Katër pacientë janë në Respirator, 93 janë në Oksigjeni terapi, përcjellë Gazeta Blic. 25 pacientë janë në gjendje të rëndë. Ky është njoftimi i plotë nga Spitali i Pejës: 133 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me […]

Situatë e rëndë në spitale, rreth 1 mijë pacientë të shtrirë


974 pacientë janë të hospitalizuar në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet rajonale në vend. Nga ta 66 janë të konfirmuar pozitiv me virusin Covid-19, 12 në respiratorë, 41 me ventilim mekanik joinvaziv (CRAP) dhe 706 me oksigjen. Në raportin e siguruar nga Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës, thuhet se 706 pacient janë […]

127 pacientë me Covid-19 po trajohen në spitalin e Pejës, 25 nga ta në gjendje të rëndë


Nga spitali i Pejës njoftojnë se 127 pacientë me Covid-19 po trajohen në këtë spital. 4 pacientë janë në respirator, 100 në oksigjenoterapi ndërsa 25 janë në gjendje më të rëndë, përcjellë Gazeta Blic. Ky është njoftimi i Spitalit të Pejës: 127 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me […]

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 124 pacientë me koronavirus – 19 prej tyre në gjendje të rëndë


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht janë duke u trajtuar 124 pacientë me koronavirus. Në njoftimin e bërë nga Spitali i Pejës thuhet se, 3 pacientë janë në respirator, 101 pacientë janë në oksigjeno terapi dhe nga këta 19 pacientë janë në gjendje më të rëndë. Përndryshe gjatë vikendit të fundit në Spitalin e […]

Spitali i Pejës po trajon 110 pacientë me koronavirus, 17 në gjendje më të rëndë


Në spitalin e Pejës po trajtohen 110 pacientë me koronavirus. Ky spital njofton se 88 nga këta pacientë janë me oksigjeno terapi, përcjellë Gazeta Blic. 17 na këta pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore. Ky është njoftimi i Spitalit të Pejës: Aktualisht po trajtohen 110 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së […]

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 59 pacientë me coronavirus – shtatë prej tyre në gjendje të rëndë


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, aktualisht janë duke u trajtuar 59 pacientë me coronavirus, 52 nga pacientët janë në oksigjeno terapi ku shtatë prej tyre janë në gjendje më të rëndë. Në raportin e publikuar nga Spitali i Pejës thuhet se, gjatë fundjavës 540 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësor dhe nga këta 66 […]

Tre pacientë janë shëruar nga Covid-19 ndërsa katër të tjerë janë në gjendje të rëndë në Pejë


Tre pacientë janë shëruar pas infektimit me koronavirus në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës ndërsa katër të tjerë janë në gjendje të rëndë. Kjo është bërë e ditur me anë të një njoftimi nga Spitali i Pejës, përcjell Gazeta Insajderi. “3 pacientë janë shëruar nga Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit. Aktualisht po trajtohen 21 […]

Pejë, gjashtë pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë  


Në Spitalin Rajonal të Pejës janë duke u trajtuar 20 pacientë me COVID-19, 12 janë duke u asistuar me oksigjeno – terapi ndërsa prej tyre gjashtë janë në gjendje më të rëndë. Nga rezultatet e publikuara dje nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike bëhet e ditur se në komunën e Pejës s’ është shënuar asnjë […]

20 pacientë me Covid të shtruar në Spitalin e Pejës, njëri nga ta në gjendje të rëndë


Në raportin ditor Spitali i Pejës ka njoftuar se aktualisht janë duke u trajtuar me Covid-19, 20 pacientë, prej tyre me oksigjeno terapi po trajtohen 9, ndërsa në gjendje më të rëndë është një pacientë. Tutje bëhet e ditur se gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 210 pacientë kanë marrë […]

Dhjetë pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës


Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë po trajtohen 10 pacientë të infektuar me COVID-19. Sipas njoftimit, në  këtë spital, asnjë nga pacientët me COVID-19 s’ është në gjendje të rëndë. Spitali po ashtu ka njoftuar se 8 nga 10 pacientët me COVID-19 po trajtohen me oksigjeno-terapi. Deri më sot në Kosovë janë infektuar 15.663 persona, […]

Mjekja nga Spitali i Pejës pozitive me COVID-19


e- Mësimi Klasa : 7 Lënda: Kimi Mësimi: Përbërja, burimet dhe riciklimi i mbeturinave The post e-Mësimi – Klasa 2 – Lënda: Njeriu dhe natyra – Mësimi: Toka, si burim natyror appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

error: Content is protected !!