Likaj injoroi kriteret e AKA-së për rritjen e numrit të studentëve të Mjekësisë


Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka reaguar pas vendimit të ministrit të Arsimit, Ramë Likaj për rritjen e numrit të studentëve të pranuar në Fakultetin e Mjekësisë. Zyra e BE-së në një përgjigje për KALLXO.com ka bërë të ditur se Likaj s’ i ka përfillur kriteret e Agjencisë së Akreditimit. “BE e kupton që […]

Ministri s’ është konsultuar me ne për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi


Kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Gazmend Luboteni ka deklaruar për KALLXO.com se s’ janë konsultuar nga ana e Ministrit të Arsimit, Ramë Likaj për rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. “Ne sapo jemi informuar për vendimin dhe KShC-ja s’ ka qenë e njoftuar për këtë […]

Edhe ORCA kundër kërkesës së Zemajt për rritjen e numrit të studentëve të Mjekësisë


Drejtori i ORCA-s, Rron Gjinovci s’ e ka përkrahur kërkesën e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj për rritjen e numrit të studentëve të Fakultetit të Mjekësisë. Sipas Gjinovcit, kuota e studentëve të Fakultetit të Mjekësisë është caktuar nga ana e Agjencisë së Akreditimit të Kosovës. “ORCA edhe më herët kur ka pasur tentativa për ndërhyrje […]

Të jesh studente e mjekësisë!


*Që nga dita e parë kur merr këtë rrugë, njerëzit kanë me të thirr Doktoreshë..! *Kanë me të ardhë tek shtëpia duke kërku që t’u caktosh diagnoza e t’u japësh terapi. *Kanë me t’u largu shumë njerëz, disa duke pandehë se ke rrit mendje, e disa duke të xhelozu. *Kanë me të vet çdo ditë […]

error: Content is protected !!