Mjeku shqiptar, Taulant Muka zbulon terapinë për të luftuar menopauzën


Mjeku shqiptar Taulant Muka është kërkuesi kryesor i një studimi që do të ndihmojë gratë e gjithë botës të minimizojnë shenjat e menopauzës. Nga studimi i deritanishëm, përdorimi i një terapie me bazë bimore ka rezultuar i efektshëm dhe pa efekte anësore. Dr Taulant Muka, hulumtues në Qendrën Mjekësore të Universitetit Erasmus Kush tha që […]