Terapia 3D po vazhdon në Qendrat e Mjekësisë Familjare dhe Urgjencë


 Burimi: Gazeta Pacienti Merret vesh se pacientët te Mjeku nuk po shkojnë më për t’u kontrolluar por shumica prej tyre vizitojnë mjekun vetëm shkaku i injeksioneve apo terapisë së famshme 3D: Diklofen, Dexason dhe Diazepam të administruar si injeksion intramuskular. Pacienti me mendësinë e sotit që nga shtëpia e tij niset me mendimin e ngulitur […]

Pacientët po shkojnë në Mjekësi Familjare jo për kontrollë por për Diklofen, Dexason dhe Diazepam


  Shumë ankesa kanë ardhur në emailin tonë të cilët kanë thënë se pacientët nuk po shkojnë më te mjeku për t’u kontrolluar por për të marr injeksione: Diklofen, Dexason dhe Diazepam ose siç shkruajnë disa terapinë 3D. Pacienti nga shtëpia e tij niset me mendimin për të marrë injeksione, pra nuk vjen për kontrollë. […]