Jam e shqetësuar! Terminin e lindjes e kam pasur dje dhe unë ende s’kam shenja të lindjes. Çfarë po ndodh?


PYETJE: Jam e shqetësuar! Terminin e lindjes e kam pasur dje dhe unë ende s’kam shenja të lindjes. Çfarë po ndodh?🤔 Termini i lindjes është ajo data magjike që mezi e keni pritur gjatë gjithë shtatzënisë dhe kur mbërrin ajo datë dhe lindja nuk ndodh, atëherë ju dhe familjarët tuaj mund të shqetësoheni. Në fakt, […]