Thënie për shëndetin


Kjo jetë është një spital ku çdo pacient ka dëshirë të zjarrtë për të ndryshuar shtretër. Charles Baudelaire – Të rinjtë kërkojnë dashuri, para, shëndet. Një ditë ata do të thonë: shëndet, para, dashuri. Paul Lefevre Geraldy – “Në botën e sotme janë investuar 5 herë më shumë për ilaçe për paaftësinë e meshkujve dhe […]

Dhjetë mendime mbi Shëndetin dhe Mjekun!


“Mos pini asgjë pa e shikuar, mos firmosni asgjë pa e lexuar.” – Thënie spanjolle “Shëndeti është i domosdoshëm, pas moralit.” – Tomas Xheferson “Me sa duket, dy nga problemet më shqetësuese të kohës janë: si të shpëtohet gjysma e popullësisë nga pasojat e urisë dhe gjysma tjetër nga pasojat e mbipeshës.” – Thom J.A […]