Tag: Ulçera

Sëmundja e Kronit, shkaqet dhe simptomat

[ad_1] Sëmundja e Kronit është një sëmundje inflamatore e zorrëve e shkaktuar nga inflamacioni në traktin gastrointestinal. Karakterizohet nga dhimbje barku, ngërçe, jashtëqitje me gjak, diarre dhe / ose humbje…

Çfarë është lupus?

Çfarë është lupus? Lupusi është një sëmundje kronike, inflamatore autoimune. Eshtë një gjendje në të cilën sistemi imunitar, i cili normalisht mbron trupin nga infeksionet, prodhon një përgjigje të papërshtatshme imunitare kundër indeve…

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.