Si e vjedh Vampiri energjinë tuaj?


Vampirizmi psikologjik Si vampirë të energjisë profesionet mjekësore më së shumti janë femrat(infermieret apo motrat medicinale si dhe mjeket apo doktoreshat). Këtu janë disa teknika që një vampir përdor për të vjedhur energjinë tuaj: • Ai ose Ajo flet me zë shumë lartë, ose shumë të ulët, duke e detyruar vëmendjen tuaj. • Ai ose […]

Çfarë duhet bërë në prezencë të një Vampiri të energjisë?


Vampiret janë jashtëzakonisht të rrezikshem për energjinë dhe shëndetin mendor. Ata vjedhin energjinë jetësore të tjerëve, dhe e prishin tërësisht sistemin energjetik dhe kjo ndodh edhe në profesionet mjekësore. Si vampir të energjisë profesionet mjekësore më së shumti janë femrat(infermieret apo motrat medicinale si dhe mjeket apo doktoreshat). Ekspozimi i zgjatur para një vampiri mund […]

Ja si t’i njohim “Vampirët e Energjisë”?


Psikologjia A ju ka ndodhur ndonjëherë që të takoni dikë dhe befas, pas takimit, të ndiheni pa humor apo t’iu vijnë ndërmend mendime të këqija?! Nëse ju ka ndodhur kjo gjë atëherë me siguri që jeni takuar me ndonjë vampir emocionesh.  ‘Vampiri’ ushqehet me energjitë tuaja dhe nëse e lejoni të qëndrojë për një kohë […]