A është rrezik për beben nëse shtatzëna ka vjellje?


A është rrezik për beben nëse shtatzëna ka vjellje? Vjellja shkakton lodhje dhe plogështi, por nuk e rrezikon shtatzëninë derisa shtatzëna do të mund të hajë dhe të pijë. Nëse shtatzëna vjellë më shumë se 5-6 herë gjatë ditës, nuk han dhe nuk pin, bie në peshë dhe urinon pak, atëherë kjo konsiderohet gjendje e […]