Ngo – Charity & Donation WordPress


[ad_1] Free download Ngo – Charity & Donation WordPress Nulled. This item was published on themeforest.net and sold by author nicdark. But you can download Ngo – Charity & Donation WordPress completely free from here. It is also nulled by us to make sure there are no license check. DONATION WORDPRESS THEME NGO has been designed for all […]

Aktivistët pastrojnë “Mirushën”, largojnë 80 thasë mbeturina (FOTO)


[ad_1] Aktivistë të ambientit, qytetarë e dashamirës së natyrës kanë mbledhur dhe larguar 80 thasë mbeturina nga Mirusha. “Është alarmante se si investohen 384.000 mijë euro nga taksat tona për Shëtitoren që ka shkatërruar florën dhe faunën, por asnjë investim në mirëmbajtjen apo largimin e mbeturinave, apo plan konkret si të mbrohet Parku”, shkruan në […]

Arian Mavriqi, promovuesi i faunës shqiptare përmes fotografisë (VIDEO)


[ad_1] Në kërkim të botës së egër me aparatin e tij në dorë, fotografi nga Kamenica, Arian Mavriqi rrëfen për pasionin e tij. “Kryesisht fotografoj botën e egër, por edhe gjithçka tjetër që e shoh artistike dhe me vlerë pa dyshim që e fotografoj dhe është shënjestër e fokusit tim”, thotë Mavriqi për KALLXO.com. “Qëllimi […]

error: Content is protected !!