Në Bosnje dhe Hercegovinë po mbahen zgjedhjet lokale


[ad_1] Në Bosnje dhe Hercegovinë po mbahen zgjedhjet lokale, të cilat ishin planifikuar të mbahen më herët, por u vonuan për shkak të një krize për miratimin e buxhetit. Gati 3.4 milionë votues kanë të drejtë të zgjedhin këshillat e bashkive dhe kryetarët, në dy rajonet autonome të vendit – Federatën Myslimane-Kroate dhe Republika Sërpska. […]

Zgjedhjet në Vjenë: Socialdemokratët (SPÖ) triumfojnë, ekstremet e djathtë (FPÖ) pësojnë debakël


[ad_1] Partia Socialdemokrate e Austrisë (SPÖ) e ka mbrojtur të paprekur „kështjellën“ e saj dhe asnjë gurë s’ është lëvizur. SPÖ ka fituar bindshëm në zgjdhjet lokale të Bashkisë së Vjenës, ndërkohë kryetari i Bashkisë Michael Ludwig, u rikonfirmua që është “baba” i Vjenës. E Hënë, 12 Tetor 2020 – 21:20 albinfo.at Foto: Michael Ludwig […]

error: Content is protected !!