Tërë ditën e duron dhimbjen ndërsa ora 2 pas mesnate kërkon ndihmë mjekësore te Mjeku


Shkruan: Zymer Lekaj Ky është “mentaliteti i mykur” i pacientit të sotshëm shqiptar dhe mund të themi edhe ballkanik. Ky mentalitet i flliqur, i krimbur nga koka deri tek majat e gishtërinjëve është duke u rritur akoma më shumë dhe po zë vend tek shumica e pacientëve shqiptarë. Kjo sjellje e çuditshme dhe e pavlerë […]