Tavolina shumëngjyrëshe, lodra ideale për zhvillimin e aftësive motorike te fëmijët

loading...


Të mësojmë duke luajtur. Kjo duhet të jetë motoja e secilit prind.

andaj, prindërit duhet të kenë kujdes të vecantë në përzgjedhjen e lodrave për më të vegjëlit e tyre.

Kjo tavolinë shumëngjyrëshe është idealja për fëmijën tuaj. Aktiviteteti me këtë tavolinë bëhet magjik.

Ka aktivitete të ndryshme për të zgjuar kureshtjen tuaj: duke luajtur më shumë se 20 instrumente me një prekje të vetme, 3 mundësi gjuhe, kombinim instrumentesh në modalitetin e lirë, modë qesharake me tinguj të ndryshëm dhe dritë LED për të stimuluar gjurmimin vizual dhe eksplorimin e ngjyrave. Përveç të gjitha mundësive të lojës që ofron, ajo rritet me të voglin, dhe mund të rregullohet në mënyrë që i vogli të luajë ulur ose në këmbë.
Ky lloj i lojës është ideal për zhvillimin e aftësive motorike të imëta të fëmijëve, si dhe stimulimin e imagjinatës dhe krijimtarisë dhe aftësive të tyre sociale.

Këtë lodër dhe shumë lodra të tjera që ndikojnë në zhvillimin e aftësive motorike të fëmijës tuaj mund ta gjeniEurekaKidsKosovo.

Image may contain: 1 person, sitting and table
Image may contain: 1 person, sitting

Related posts