Mon. May 23rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Gjumi është mjaft i rëndësishëm për shëndetin tonë. Mos përmbushja e orëve të nevojshme të gjumit mund të ndikojë që ne gjatë ditës të jemi jo shumë të përqëndruar dhe të mos kemi një mendje të kthjellët.

Kur jemi në këso situatash, është mirë që ta bëjmë një “pauzë kotjeje”, ashtu që të flemë pak (10-20 minuta) në mënyrë që ta rigjenerojmë fuqinë përqëndruese.

Të fjeturit brenda ditës për këtë kohë të shkurtër na ndihmon ta “rigjejmë” energjinë dhe të rifreskohemi.

[ad_2]