Të gjithë e kritikojnë Mjekun…


Mjeku


Jetojmë në një kohë kur vërtetë pothuajse të gjithë flasin kundër mjekut, shpifin, trillojnë, urrejnë, thurrin akuza nga më të ndryshmet. Por për të gjitha këto ekziston një kundërpërgjigje të shkurtë dhe e qartë.

“Të gjithë e kritikojnë mjekun, megjithatë ata duan që fëmijët e tyre të jenë mjek”.

Shih edhe:  Gabimet e mjekëve në Kanada shkaktojnë 28 mijë vdekje në vit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *