Të martën fillon vaksinimi kundër Covid-19, bëhen përgatitjet në sallën “1 Tetori”


Në sallën “1 Tetori” në janë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e vaksinimit kundër -19, raporton Online.

Në këtë sallë është vendosur edhe stafi mjekësor që do ta kryej këtë shërbim që do të nisë të martën.

Pas arritjes së dozave të para të vaksinës kudër -19, ministri i Shëndetësisë, gjatë një me kryetarët e komunave të Kosovës, ka njoftuar se procesi i vaksinimit do të nisë të martën në Klinikën Infektive dhe sallën “1 Tetori”, ku fillimisht do të vaksinohen personeli shëndetësor si dhe personat  e moshës mbi 80 vjeç më sëmundje kronike me gjendje më të rëndë.

Postime të ngjashme