Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Të shkruhen reakcionet e ures në të cilat shpenzohet  energjia;

HCO3 + NH4 +  (2ATP) = KARBAMOIL FOSFATI ( KARBAMOIL FOSFAT SINTETAZES)

 ASPARTATI ( 1ATP) ARGININ SUKCINAT  SINTETAZES = ARGININ SUKCINATI

Leave a Reply

You cannot copy content of this page