Shëndeti
Fri. Mar 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuiz , Kuize , Teste , Test

Test nga Biokimia Klinike

Results

-

#1. Cila nga enzimat e mëposhtme plazmatike nuk ka të bëjë me stazën biliare (kolestazën):

#2. Rritja predominuese e bilirubinës së pakonjuguar(indirekte) në gjak korrespondon me:

Finish

Leave a Reply

You cannot copy content of this page