Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Thënie

Thënie për martesën nga Dr. Ala’ Hisham

Qëllimi prej martesës është ngrohtësia.. një mendje afër mendjes tjetër, zemër e lidhur për zemër, dorë që mjekon, shpirt që ndihmon, e qenie që qetëson.

#Dr. Ala’ Hisham ✍️

 

Fjalët kyçe: Thenie per martesen, Martesa

You cannot copy content of this page