Theret me thikë një person në Fushë Kosovë

loading...


Një therje me thikë sot ka ndodhur në komunën e Fushë Kosovës.

ngjarja ka ndodhur në udhën “28 nëntori”.

Policia ka dalë menjëherë ka dalë në vendin e dukurisë dhe po merret me rastin. /familjajone

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *