Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

dhimbja e kokës shpesh konsiderohet si diçka normale dhe pa ndonjë rrezik të madh për shëndetin tonë. Sa herë që na dhemb koka, si justifikim për veten e gjejmë pagjumësinë apo lodhjen e tepërt.

Sigurisht, dhimbja e kokës s’ pasqyron gjithnjë probleme serioze në organizëm, por ka raste kur ajo paraqitet vazhdimisht dhe mund të kthehet në diçka alarmante.

Varësht prej regjionit që prek dhimbja e kokës, janë edhe simptomat potenciale të ndonjë problemi më të madh.

Për shembull, kur kemi dhimbje të vazhdueshme balli, më shumë gjasë vuajmë nga tensioni i gjakut. Kur zona e dhembjes kalon nga syri i majtë dhe e përfshin gjysmën e kokës, ekziston mundësia të jetë migrena apo hemicrania.

dhimbja e pjesës pranë vetullave dhe zgavrave të hundës njëkohësisht mund të jetë lajmërues i problemit me sinus. /familjajone

[ad_2]

You cannot copy content of this page