© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Trilloj

Çka është Trilloj ?

TRILLOJ kal.

  • 1. Shpik nga mendja diçka që nuk ka qenë a nuk ka ndodhur në të vërtetë, sajoj me mend gjëra të paqena, nxjerr diçka nga mendja; krijoj diçka me imagjinatë. Trilloi një ngjarje. I trillon mendja vazhdimisht.
  • 2. Nxjerr e përhap lart e poshtë fjalë jo të vërteta për të dëmtuar dikë ose për të cenuar nderin a emrin e tij, shpif; bëj me mend plane dhe intriga kundër dikujt. Trillonte lloj-lloj shpifjesh.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.