Trump ngul këmbë: Unë kam fituar zgjedhjet

loading...


Presidenti amerikan, Donald Trump përsëri ka ngulur këmbë se ka fituar zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Në një postim në Twitter ai shkruan: UNË KAM FITUAR ZGJEDHJET!

Rezultatet e zgjedhjeve në SHBA kanë shpallur fitues kundërshtarin e Trump, Joe Biden, përcjellë Gazeta Blic.

Trump është ai që po konteston legjitimitetin e këtyre zgjedhjeve duke kërkuar rinumërim dhe duke akuzuar demokratët për vjedhje votashRelated posts