Twitteri shënjon disa postime të Grenellit e Trumpit si potencialisht mashtruese

loading...


Presidenti Donald Trump dhe ambasadori Richard Grenell kanë qenë shumë aktivë në Twitter gjatë kësaj kohe të zgjedhjeve në SHBA.

Megjithatë, disa prej postimeve të tyre Twitteri i ka shënjuar si potencialisht mashtruese.

Njëra prej tyre është edhe postimi i Grenellit në të cilën thotë se, “fletëvotimet s’ janë vota ligjore derisa një zgjedhës të përmbushë kërkesat ligjore. Ky kaos që po e shohim është meqë demokratët po i hedhin fletëvotimet në kutitë postare pa kontrolle të duhura”.

E ngjashëm ka ndodhur edhe në disa postime të Trumpit.Related posts