Skip to toolbar

udha Mitrovicë-Prishtinë, aksident mes automjetit dhe motoçikletës


loading...

Një aksident ka ndodhur në udhën nacionale Mitrovicë – Prishtinë, mbrëmë rreth orës 19:45.

Sipas policisë në aksident trafiku janë përfshirë një automjet dhe një motoçikletë.

Si pasojë e aksidentit lëndime trupore ka pësuar ngasësi i motoçikletës i cili pas marrjes së trajtimit mjekësor është liruar në shtëpi.loading...