© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Filma

Undine punon si historiane dhe ligjëron mbi zhvillimin urban të Berlinit. Por kur burri që dashuron e tradhëton ajo vepron sipas mitit të lashtë. Undine duhet të vrasë njeriun që e tradhtoi dhe të kthehet tek uji.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.