Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Unë.

Unë ,se njihja dashurinë,
Asnjëherë se kisha ndeshur,
Nuk I dija as shtëpinë,
As seç rroba mbante veshur.

Unë e njoha dashurinë,
Një ditë vere,plot zagushi,
Mē kaloi lehtë në krahë,
E maskuar krejt si ti!!!

Eda Kapurani

You cannot copy content of this page