Urologët janë akoma në grevë

Lajmi i publikuar në një portal që kinse Urologët pritet të tërhiqen nga greva rezulton si lajm i rremë ose fake news. 
Nga burimet e veta Gazeta Shëndeti ka mësuar se Urologët janë në Grevë dhe nuk largohen nga greva deri në realizimin e kërkesës për rritje të pagës.

loading...
Greva e nisur më 21 dhjetor të vitit të kaluar vazhdon dhe Urologët e QKUK-së vazhdojnë të jenë në grevë thanë disa burime për Gazetën Shëndeti.
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *