Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Ush

Çka është Ush ?

 

USH pasth.

Përdoret për të nxitur gomarin që të ecë ose kur duam që ai të ndërroj drejtimin.