Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Ushqerë

Çka është Ushqerë ?

 

USHQERË f. bot.

  • Bimë barishtore dyvjeçare e kullotave, me gjethe të gjera, të trasha e me push, që përdoren në mjekësinë popullore për të shëruar plagët dhe me lule të kaltra ose në ngjyrë vjollce, që përdoren për të ngjyer.