Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Ushtrimor

Çka është Ushtrimor ?

USHTRIMOR mb.

  • 1. Që ka të bëjë me ushtrimet, i ushtrimeve. Kompleks ushtrimor. Fushë ushtrimore.
  • 2. Që u shërben nxënësve të shkollave pedagogjike për të bërë praktikën mësimore (për shkollën). Shkollë ushtrimore. Klasë ushtrimore.
  • 3. fin. Që ka të bëjë me periudhën e zbatimit të një buxheti. Viti (muaji) ushtrimor. Tepricë ushtrimore. Treguesit ushtrimorë.