‘Vajza e fatkeqësisë’ sot 21 vjeç, bëhet e pasur duke shitur këtë foto


Me siguri keni parë dhjetra meme në rrjetet me një foto, ku një vogëlushe buzëqesh me dinakëri para shtëpisë së digjet. Sot ajo është 21 vjeç dhe ka vendosur ta shesë këtë foto për shumën  481 000$. Zoe Roth, në atë kohë katër vjeç, ishte duke shëtitur në lagjen e saj në Mebane, në Karolinën e Veriut, kur i ati i shkrepi këtë foto para një shtëpie që digjej ndërkohë që reagimi i saj i fytyrës u bë viral.

E quajtur si ‘disaster girl meme’, fotoja u bë upload në internet në janar të vitit 2005 dhe shumë shpejt u shpërnda në miliona profile në Myspace.

Burimi: Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *