Vaksinohen mjekët e parë të Kosovës në Kukës

loading...


Në Qendrën Rajonale të Telemjekësisë në Kukës të hënën ka filluar vaksinimi kundër coronavirusit me dozat e .

Sipas kryeministrit të Shqipërisë , të gjithë mjekët kosovarë duhet të shkojnë në Kukës për t’u vaksinuar meqë e blerjes së vaksinës s’ lejon dhurimin e saj si donacion për .

kosovar Blerim Feka e kaloi kufirin të hënën për tu imunizuar kundër coronavirusit.

Pasi regjistrohet, gjinekologu ka për t’u vaksinuar me kurën anti-covid të për çka thotë se s’ hezitoi aspak.

“Shumë lehtë dhe pranë. Më pritën përzemërsisht dhe më bën vaksinën kundër -19. i lumtur. I ftoj të gjithë kolegët që të shfrytëzojnë mundësinë për tu vaksinuar kundër -19”, tha ai për Klan Kosovën.

Me këtë vaksinë këto ditë në ka filluar imunizimi i mësimdhënësve ndërsa vetëm në Kukës janë vaksinuar mbi 40 të tillë.

Ata që morën vaksinën u siguruan nga përgjegjësit e vaksinimit se kjo dozë nga skandinavia s’ ka efekt anësor trashjen e gjakut siç u raportua në disa vende europiane vendet e fundit. /KlanKosova

Postime të ngjashme