Vdes nga COVID-19 një mjek i spitalit të Pejës

loading...


i Përgjithshëm në ka njoftuar se ka humbur jetën mjeku Gëzim Berisha pasi ishte infektuar me .

Berisha ka qenë pediatër në spitalin e Pejës.

“Pikëllim e sot ka secili punëtor i Spitalit të Përgjithshëm në . Pediatri ynë duke ju shërbyer pacientëve u infektua me -19 dhe sot Dr. Gëzim Berisha humbi betejën me -19. Si njeri e si gjithmonë ishe njerëzor, i dashur dhe punëtor. Gjithmonë ishe në shërbim të pacientëve në luftë e pas saj”, thuhet në njoftimin e spitalit në .

“Në zemrat tona sot kanë , ndërsa ti Dr. Gëzim do të jesh gjithmonë në zemrat dhe kujtesën tonë, posaqë ashtu siç e kishe emrin gjithmon të gjithë i gëzoje. Pusho i qetë në parajsë Dr. Gëzim Berisha”, thuhet tutje në njoftim.

deri më tani në , nga kanë ndërruar jetë 1 mijë e 73 persona.Postime të ngjashme