Vdes nga koronavirusi mjeku i njohur Gëzim Berisha


i njohur në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës, DR. Gëzim Berisha, s’ ka arritur ta fitojë betejën e tij me . Berisha vdiq gjatë paraditës së sotme në një moshë relativisht të re.

Lajmin për vdekjen e mjekut e ka bërë të ditur deputeti Ali Berisha, me anë të një postimi në rrjetin social, .

trishtuar nga vdekja jote e hershme Dr. Gëzim Berisha. Tërë jetën ishe i përkushtuar në shërbim për të mirë ndaj të tjerëve. Erdhe nga në rrethana të jashtëzakonshme me perpjekje mbinjerëzore që të na ndihmoje në sherim të të plagosurve në luftë. Ishe veteran i vërtetë i UÇK-së.

Me profesionin e doktorit, si specialist i pediatrisë ishe në shërbim të vazhdueshëm në këtë kohë pandemie në shërim të femijëve dhe të sëmurëve me -19. Kjo sëmundje të mori edhe ty Dr. Gëzim.

Gjithmonë do të kujtohen veprat tua në shërbim të popullit dhe vendit.

I lehtë të qoftë dheu i Kosovës, Dr. Gëzim!”, ka shkruar Berisha

Postime të ngjashme