Vdiq nga COVID-i profesori dhe inspektori i Arsimit në Mitrovicë, Gani Osmani


Mbrëmë ka humbur jetën profesori Gani Osmani, i cili punoi shumë vite në në arsimimin e gjeneratave të tëra në .

Profesori ishte prekur nga , së cilit s’ mundi t’i bëj ballë dhe vdiq në spital në moshën 70 vjeçare.

Varrimi i të ndjerit do bëhet në fshatin Prekaz.Ai në mesin e kolegëve njihej si i dashur dhe si njeri punëtor, duke arritur edhe moshën e pensionimit si inspektor i Arsimit në Komunën e Mitrovicës./Mitropol

Postime të ngjashme