Shëndeti
Tue. Mar 28th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
cropped 5077E98C 61D6 468D BD96 78C839E26A9F 1

Veprat penale kundër sigurisë në komunikacion publik

Pasoje e ketyre veprave eshte shkaktimi i rrezikut per jeten, trupin apo pasurine me vlere te madhe.

Ketu hyjne rrezikimi i komunikacionit publik dhe rrezikimi i komunikacionit publik per shkak te dehjes.

You cannot copy content of this page