Shëndeti
Fri. Mar 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

“Verifikim i pastërtisë së figurës së punonjësit” është proces verifikimi, shqyrtimi dhe vlerësimi, që i referohet kryerjes së një kontrolli të kujdesshëm periodik për të gjithë punonjësit
e Gardës dhe për raste të veçanta para emërimit të punonjësit në një detyrë të rëndësishme që kërkon ruajtjen e sekretit, besueshmërinë, besnikërinë e përshtatshmërinë për një detyrë që ka të bëjë me sigurinë e personaliteteve.

You cannot copy content of this page