Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Vetëm një herë

Vetëm një herë lindet
Vetëm një herë jetohet
Vetëm një herë dashurohet
Vetëm një herë martohet
Vetëm një herë vdiset

You cannot copy content of this page