Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Gjethet e dafinës përdoren si lëndë mjekësore për trajtimin e disa problemeve shëndetësore.

Efektet pozitive që shkaktojnë ato në organizëm lidhen me: trajtimin e sëmundjeve të mushkërive, mbrojtjen e organizmit nga infeksionet, rregullimin e frymëmarrjes dhe përmirësimin e shëndetit të zemrës.

Studimet tregojnë se përdorimi i gjetheve të dafinës është shumë i nevojshëm në trajtimin e këtyre problemeve shëndetësore. /familjajone

[ad_2]

Leave a Reply

You cannot copy content of this page